Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všímal jsem si v hotelu na dovolené kolik si toho lidé dávají na talíř. A bylo znát proč je někdo štíhlý a někdo obézní.

1 0
možnosti
JS

No nevím, ale jsem přesvědčený že každý muž , jak doma tak i mimo, dá přednost spokojené dívce nebo ženě, spokojené se svými plnějšími tvary, před vyzáblou hladovějící hysterkou, počítající kolik mrkve může ještě sníst.

1 0
možnosti
HV

A proč hned stavíte proti sobě extrémy? Proč hned vyvhrtlina? To třeba nemůže být hezká štíhlá ženská, která je se sebou spokojena?

0 0
možnosti
ND

Myslím si, že obezitologum jde nejen o zdraví populace (obézní jsou i muži a děti), ale i o peníze. Obezita může být zapříčiněna nejen přejídáním a nezdravým jídlem, ale i depresemi, sníženou možnosti pohybu apod.

Prostě není to jednoduché.

Žiju v době, kdy důchodci, tlustí, a co já vím jaké ještě skupiny jsou terčem pro útoky těch opačných.

Žít a nechat žít...

2 0
možnosti
Foto

Myslím, si to také. Je to často velká bezohlednost vůči lidem s nadváhou, protože důvodem skutečné obezity může být mnoho. Stárnutí, nemoc, nedostatečná pohyblivost, někdy i nedostatek finančních prostředků. A velmi často tito kritikové" účelově zaměňují opravdovou obezitu i za mírnou nadváhu. A ta přece není škodlivá - a někdy může být, např. v případě některé nemoci, i prospěšná. Nejvíc těmto názorům těch, jejichž důvodem šíření kampaně za zhubnutí, bohužel podléhají mladí, často nevyzrálí jedinci - hlavně dívky. Máte pravdu, paní Naďo. R^

2 0
možnosti
Foto

No nevím, všechno je dnes nějak obráceně, nevidím nic normálního na tom, když se vepřůvka předvádí v prádle, jak je na sebe pyšná a chlubí se tím, že je obézní a ještě k tomu tlustá (autoři Šimek + Grossmann)

Jak pravil klasik: například mini je hezká věc, ale nesmí se odkrýt 110 kilo najednou..

1 0
možnosti
HM

Podle obezitologů má genetickou příčinu jen zlomek obezit, ostatní prostě nejsou nic jiného než vyžrané velryby.

2 0
možnosti
LC

Oni jsou baculky a "baculky".

0 0
možnosti
PK

No je to jak v psím životě, kluk kluka nemusí a holka holku taky ne, tedy i s vyjímkami no a ta obezita to je ještě něco navíc, třeba jako zimní svetříček malé fenečky...tak se nedivte;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Jsem fotbalový fanda s vytříbeným vkusem. Občas kafru do politiky, občas do věcí, které jsou pro většinu diskutujících tabu.

Seznam rubrik