Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

A to ze Heydrich rekl; ”Cesi nemaji v teto zemi co pohledavat.”

To nerikate? Kdyby Naciste nedej Boze vyhrali Cesky uz by se v Cechach nemluvilo.

0 0
možnosti
Foto

Co to je za hloupost? To jako vážně?8-o

0 0
možnosti
DN

Jestli to měla být nějaká hodně humorná fikce tak to nějak nevyšlo. Nechápu pointu. 8-o

2 0
možnosti
VK

Slováci oplývají úrodnou půdou zejména na jihu, který je ale převážně maďarský. Ale jo, jako fór dobrý

2 0
možnosti
AR

Dost se mýlíte. Otázka řešení budoucnosti Čechů a Slováků po konci první války se začala řešit u nás a také v cizině po úmrtí císaře Františka Josefa. Se Slováky až počátkem r.1918, protože spadali pod Uhry několik staletí. V každém případě poválečné spojení Čechů a Slováků velmi prospělo Slovákům i když nebyly naplněny některé důležité body dojednané dohody z Pittsburghu. Např. federativní uspořádání státu s vládou Slováků v Bratislavě atd. To se pak vymstilo v budoucnu. Těch věcí sporných je řada a zde v diskuzi na to není dost místa. Jsem přesvědčen, že náš dnešní stav je výhodný pro oba národy!!

2 0
možnosti
FL

"díky Němcům se české země staly tím, čím jsou i dnes" - Do jisté míry ano, díky Němcům jsem tu měli komunisty a proto taky díky nim jsme průmyslově zaostalí. Taky díky nim Čechy přišli o značnou část inteligence, tedy díky jejich německému vraždění a díky emigraci. Slováky nikdo počeštit nechtěl a ze společného státu měli ekonomický profit. Proto taky většina Slováků nechtěla federaci dělit (nevím, jestli díky jejich víře nebo navzdory ní, nebo nejspíš bez ohledu na ní)

6 0
možnosti
Foto

Proboha, co je toto za blábol? Autor o sobě uvádí, že je fotbalový fanda. Ať tedy raději píše o fotbalu, tam možná budou mít jeho příspěvky hlavu a patu. 8-o

8 0
možnosti

Možná ani to ne, ale tam to bude jedno:-).

3 0
možnosti
JU

J96a69n 85U67r74b84á25n35e42k

26. 8. 2019 20:00

Diskuse mne uklidnila. Ne, nejsem natvrdlý, když ani trošku nechápu, co chtěl básník říci.

6 0
možnosti
LB

Zprvu jsem si myslel, že je tento článek provokace. Ale poté jsem pochopil, že u tak zmateného člověka, jako je autor článku, je provokace nemyslitelná. Tento člověk zkrátka jen žvaní a hází špínu na ty, kterým vděčíme na náš stát.

10 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Jsem fotbalový fanda s vytříbeným vkusem. Občas kafru do politiky, občas do věcí, které jsou pro většinu diskutujících tabu.

Seznam rubrik